Online barselsnetværk der udvikler din faglighed og styrker dit netværk 
Helt uden at knokle røven ud af bukserne eller savne dit barn
Du får en plads i barselsnetværket for kun 349 0 kr. pr. måned!  
(indtil d. 30/4 2019) Derefter koster det 349,- pr. måned
 
Som medlem af Inspired Beyond Babies online netværk får du:

  •  Et kæmpe netværk: Du bliver optaget i vores lukkede, landsdækkende netværk af ligesindede barslende. I vores lukkede community har vi en fest, og du er inviteret. Gruppen er propfyldt med bonusser, overraskelser og hyggelige stunder.
  •  Online foredrag og inspiration: Du får 3 spændende og inspirerende foredrag serveret i din indboks hver eneste måned, som er designet til at give dig faglig adspredelse, inspiration og retning. Du får mulighed for at stille spørgsmål direkte til foredragsholderen samt unikke rabatter og invitationer til spændende events (hvor din baby naturligvis er mere end velkommen)
  •  Fuld fleksibilitet: Der er ingen unger, der skal have jakker på, og snotnæser der skal tørres, inden du kan komme ud af døren. Tænd for dine favorit-foredrag lige, når du vil, og brug pauseknappen så ofte, du har lyst. Tag os med på tur med barnevognen, hav os i ørerne, mens du ammer, eller når ungen er faldet i søvn på din arm, så du ikke kan flytte dig. 
  •  Den ultimative guide til hvordan du får din barsel til at stråle på dit CV, helt uden at knokle røven ud af bukserne i din barsel. 
"Jeg kan af hjertet anbefale IBB til de kvinder og mænd, som søger faglig input og sparring, efter man har født og nu har en dejlig baby på armen. For mig betød det, at jeg kunne få indsigt i andre forretningsområder, som jeg ikke har berøring med i min hverdag samt møde nye spændende mænd og kvinder fra andre brancher. En perfekt kombination hvor ens professionelle ’jeg’ bliver koblet sammen med det at være mor."
Inspired Beyond Babies medlem
BONUS TIL DE HURTIGE
Oven i hatten får de første 40, der melder sig til bogen ’The Power of Relations – how to move, people, products and perceptions' skrevet af Morten Münster, til en værdi af 249 kr.  
 

NETVÆRK
Savner du faglige input? Du er ikke den eneste.. 
Den lykkelige barsel er ikke ens for alle. Rigtig mange savner at blive udfordret fagligt, at blive inspireret og at indgå i fællesskaber, der ikke har børnene som omdrejningspunkt.

Hos IBB får du hver måned serveret spændende foredrag direkte til din mailboks, vejledninger til hvordan du mestrer dine nye kompetencer som mor eller far og adgang til vores lukkede community med et stærkt fællesskab af ligesindede. 
FOREDRAG
Online foredrag og faglig inspiration. Når det passer dig.
Du får 3 spændende og inspirerende foredrag serveret i din indbakke hver eneste måned, som er designet til at give dig faglig adspredelse, inspiration og retning. 

Du får mulighed for at stille spørgsmål direkte til foredragsholderen, samt unikke rabatter og invitationer til spændende events (hvor din baby naturligvis er mere end velkommen)
EKSKLUSIVE FOREDRAG KUN TIL ONLINE MEDLEMMER


Vi glæder os til at streame dig spændende foredrag, som kun du i vores online medlemskab får adgang til. 

Du kan blandt andre opleve et digitalt  foredrag med fremtidsforsker og investor, Louise Fredbo-Nielsen - KUN for vores online medlemmer. 

Har du lyst til at være med?
Du får adgang til online foredrag med det samme. Ingen bøvl. 

Powered By ClickFunnels.com